Svamp- och paprikakyckling (4 Portioner)
600 g kycklingfilé
1 paprika
200 g svamp
2 vitlöksklyftor
1 msk flytande matfett
salt och peppar
2 dl matgrädde
2 dl kycklingbuljong (vatten och fond eller tärning)
1 msk balsamvinäger
1 dl persilja eller basilika
Gör så här:
1. Skär kycklingfilén och paprikan i bitar, ansa och skär svampen i halvor eller i den storleken du vill ha dem, skala och hacka vitlöken.
2. Stek kyckling, svamp och vitlök i en stekpanna med matfettet ca 5 min. Krydda med salt och peppar.
3. Rör ner paprika, grädde, buljong och balsamvinäger låt allt koka ihop några minuter. Strimla och vänd ner persilja eller basilika.
4. Servera med ris eller färsk pasta.
ojoj måste testa!!
SvaraRaderaJa det är att rekommendera :)
SvaraRadera